Skip to content

Pradedamas įgyvendinti projektas „Inovatyvių dizainų kūrimas ir reklama įmonėje „Amber Tree“

2021 m. gruodžio 23 d. LR ekonomikos ir inovacijų ministro įsakymu Nr. 4-1398 UAB „Amber Tree“ projektui „Inovatyvių dizainų kūrimas ir reklama įmonėje „Amber Tree“ skirtas 52 875,00 Eur finansavimas pagal priemonę „Kūrybiniai čekiai COVID-19“. UAB „Amber Tree“, atstovaudama Lietuvai ir garbindama „Baltijos auksą“, įsikūrė 2009-aisiais metais ir sėkmingai vykdo veiklą ne tik Lietuvoje, bet ir bendradarbiauja su Baltijos, Europos bei Skandinavijos šalimis, Rusija, Kinija bei JAV.

Projekto tikslas – kūrybinių ir kultūrinių industrijų sektoriuje veikiančių subjektų teikiamų inovatyvių paslaugų naudojimas kuriant bei diegiant dizaino ir rinkodaros inovacijas.

Įgyvendinant projektą, numatoma sukurti inovatyvų suvenyrų su gintaru ir medžiu bei jų pakuočių dizainą; taip pat sukurti inovatyvų rinkodaros turinį bei sukurtų priemonių sklaidą internetinėmis priemonėmis.

Projektą numatoma įgyvendinti iki 2023 m. sausio 31 d.

Projektas Nr. 13.1.1-LVPA-K-861-01-0574 „Inovatyvių dizainų kūrimas ir reklama įmonėje „Amber Tree“ finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo, kaip Europos Sąjungos atsako į COVID-19 pandemiją priemonė.